Want your
own Fotopage?








 
Zai's Homemade Cakes... 019-288 3083

By: Cakes Lover

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Jun-2009 08:00 Email | Share | | Bookmark
MOVING NOTICE....

Hope to see you all at my new house...

welcome to http://mypu3cakehouse.blogspot.com/


Friday, 29-May-2009 02:00 Email | Share | | Bookmark
A Wedding Cake & Cupcakes

Wedding cake ni odered by Nisa...untuk adik lelakinya....sebelom ni pon Nisa pernah oder 3 tiers cake mase wedding adik pompuannye...wah..bagus betui...Nisa ni mesti kakak yg sungguh resposible..arrange utk wedding adik2...minggu depan, untuk majlis kat KL pon Nisa dah book kite awal2...TQ Nisa..

Actually kate Nisa, tema barang2 hantaran goldish in colour...bile Nisa mintak kek pon goldish2 ni..kite dah bg tau awal2..nak dpt buttercream colour gold mmg x dapat la...tapi kite cuba la buatkan tone2 kaler yg mirip2 gold....at least boleh matching ngan barang2 hantaran pengantin nnt....harap2 Nisa puas hati ya...






Oder dari Linda untuk kawan2nya....TQ ya







Thursday, 28-May-2009 06:53 Email | Share | | Bookmark
Cakes & Cupcakes for today..

Kek2 untuk hari ni....

Ramai pulak yg celebrate anniversary ari ni...congratulations all....

Kek ni untuk Sab...member opis kite...setiap oder die mesti nak bunge ros banyak2....kali ni nak tema pinkish2 katenye....menepati tak Sab??...Happy 14th anniversary Sab...semoga berkekalan ke akhir hayat.....



Kek ni untuk Aisyah dari UM....basenya blueberry cheese cake....petame kali plak ade yg mengoder cheese cake tapi nak berdeco dgn bunga2an...kite buatkan jer kalo dah itu permintaannye...aisyah kate die suke ngan combination warna yg die pilih ni..tapi boleh tengok jer dulu...sbb kek ni nak kene bawak balik kg ker Kelantan...uuuuiii..jauh tu....selamat sampai ye bunge ros...hehe

happy anniversary Aisyah & Farid...semoga berbahagie sentiase & kekal hingga ke akhir hayat hendaknya...aminnn...


Kek ni pulak untuk kawan Mr. Chef...wah..Mr. Chef dah boleh bagi kite sale....klakar jer rase...tak penah2 buat sale utk kite..lepas oder skali ari tu terus dpt oder no.2...go Mr. Chef..go!!..haha...
Untuk couple En Rahim & Kak Noli...happy 14th anninersary ye...semoga kekal jodohnya....


Birthday cake untuk Amnah...opismate kite...geng2 Am yg oder untuk surprisekan die...sebelom ni pon Am dah penah oder moist choc cake ngan kite...same jer rasenye tu..hehe...
Happy birthday Am....


Nur dr Enkei oder cuppies lagi...dlm bulan ni jer 3 minggu beturut2 Nur oder cuppies...TQ Nur....kali ni Nur kate mak die nak bawak ke rumah org betunang....suka katenye ngan cuppies2 ni....






Monday, 25-May-2009 07:33 Email | Share | | Bookmark
Cakes for today - Edible Image

Ade satu kejutan.. ..idak ler suspen maner pon... actually foto cake ni oder dr kawan Mr. Chef...wah!!...Mr Chef dah boleh contribute sale kat kite.. .dah nak setaun kite juai kek...ini ler pertame kali die bawak sale utk kite.. ..dengan sungguh banggenye die bagitau.."...ade kawan abg nak oder kek taw..."...sungguh mengharukan....

tapi mmg lemau. ..ntah brape kali kite kene follow-up ngan die...biler nak dpt softcopy gambo ni...nnt lbt..tak sempat nak oder....slow motion betui... .

tapikan...selagi kite tak buat lagi kek ni..asik jer ugut...kalo die buat kite marah..mesti kite cakap...ok..org taknak buat kek kawan awak. ..biler kek ni sah siap mesti die lege besor.. hehe....tak leh nak ugut2 dah...

Untuk Sharul dan pasangan...happy 2nd anniversary ...semoga cepat dikurniakan cahayamate ye...



Kek foto princess ni pulak oder dari Kak Zu....dari Bernas..TQ Kak Zu.. .Kak Zu request nak roses pink purple & deconya pon request cam tu....tq jugak kat Aisyah...yg jadik orang tengah.....


Saturday, 23-May-2009 16:08 Email | Share | | Bookmark
Cake and Cupcakes for today







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net