Zai's Homemade Cakes... 019-288 3083

By: Cakes Lover

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-May-2009 09:50 Email | Share | | Bookmark
Cakes & Cupcakes for today..

















Thursday, 21-May-2009 07:49 Email | Share | | Bookmark
Happy Teacher's Day

Repeat dai Nur Enkei....TQ Nur...
3 set cuppies yg sebelom ni, Nur oder untuk anaknye bawak gi skolah....tetibe katenye cikgu2 kat nursery nampak la pulak....tak syok kot....so Nur oder untuk cikgu2 kat nursery pulak....

enjoy ye cikgu2.......





Tuesday, 19-May-2009 04:30 Email | Share | | Bookmark
Theme cuppies

Awatla...gambar2 blur plak ni...isssh tension tui....

Cuppies2 ni Untuk Nur dari Enkei.. .Nur oder untuk birthday boynya.. Amirul Arief....
Amirul nak bawak cuppies2 ni gi skolah katenye...

Nur mintak kite buatkan 3 kotak ikut tema...garden, flower & tranportation....Kate Nur, b'day boy suke sangat....mama tak dapat rase pon sbb Amirul bawak sumer gi skolah....hehe...









Wednesday, 13-May-2009 15:38 Email | Share | | Bookmark
Cakes for today











Tuesday, 12-May-2009 16:23 Email | Share | | Bookmark
Happy Mother's Day....

Agak lambat jugak baru kite dapat nak update entry ni....takpe le..asalkan ade...dapat gak buat kenang2an mase depan....

taun ni taun pertame kite pandai wat kek...kek yg ber'deco'...sebelom2 ni kek2 botak tu ok ler ..tu pon sejenih due je....dan taun ni jugak la taun pertame kite dapat oder untuk buat kek2 untuk hari ibu...permintaan sangat2 menggalakkan..cume..kite tak dapat penuhi semue sbb tak dapat nak ambik cuti...so mmg limited oder je....

dalam pd tu..setiap oder yg kite dapat mesti mintak kite tulis ayat2 indah untuk mak yg disayangi...terase pulak bersalah yg amat sgt...kalau kite tak buat kek untuk mak....walaupon kite tau mak bukannye suker mkn kek....takper janji ade kek untuk mak taun ni!!!

anak2 kite yg telebih excited...nak wish kat opahnye....spi je umah mak..depa tak sesabo nak jerit...happy mother's day opah......la tu mak kite....komer2 tu tak sewaiii....takper ler kasik surprise kat opahnye....

kite tengok..mate mak bekace gak mase nak potong kek tu...alahai sodih la pulak....tapi laaaast skali ayat mak yg tak bleh tahan..." time kasih ler....cantik bebenor bunge ros ibu kamu ye..."....hehe....

Selamat hari ibu makkkk.....semoga daipoanjagkan umo mak...dimurahkan rezki...dipelihare kesihatan mak sepanjag mase olehNya....aminnn....



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net