Zai's Homemade Cakes... 019-288 3083

By: Cakes Lover

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Dec-2008 08:39 Email | Share | | Bookmark
Birthday Cake....

Happy Birthday Kak Honey.....life begin at 40 aarrrr........

Semoga di panjangkan umur...dimurahkan rezeki...dipercepatkan jodoh....aminnn......
.... ...mule2 si organizer datang mengoder...mintak kite tuliskan ayat ni atas kek...weh...bio betul ko... ...honey tak marah ke nanti?? ko jangan nak libatkan aku plak. . kang tak sebab2 honey tarik moncong ngan aku 2 minggu...sape nak create kan id & password aku utk BPS .....ala relek le akak ni...akak kene dengar cakap customer.. ..si organizer mengugut lagi!!! alamak..serba salah...betul ke ok ni??? issh..korang ni serba salah aku tau...
Tapi yang sebenonye...Honey ni mmg sporting orangnye...happy go lucky sokmo...age is just a number ma....may Allah bless in what ever u do....the ringht thing la...the wrong2 thing Allah wont bless tau...

Actually kek ni ade accident skit....byk sgt bawak kek ari ni..kotak timpe menimpe...ditambah plak ngan stoberi tu yg montok2...la tinggi rupenye kek ni sudahnye....bile dah ditimpe kotak2 lain "ter...."sentuh le skit2 choc drizzle kat stoberi tu....udah le si organizer mintak diskaun.....ye ler...diskaun..... ...enjoy the cake.....

rebut le kome stoberi2 tu....



ramai jugak peminat cheese cake kali ni...gare2 posting sebelom ni ler...kate deme...isssh ..zai ni pandai je bagi org teliur...udah kene oder....

yang ni untuk K.Pah...ramai betul yg menjenguk kek die..& ramai gak yg menyakat nak colek kek die.... ..langsung x dibaginye...untuk anak2 la...utk mak & pak mentue la...last2 skali keluar plak...ni untuk anak2 sedare i tau...anak2 sedare i ramai....makkk aii...dan2 ade ramai anak sedare....ok ler tu kak pah...yg nyakat2 tu sure oder ngan zai pas ni...



ni plak untuk Ekin & Nisha...depa pon oder sbb kate teruje ngan gambo yg teman post sebelom ni....lepas makan komen ler rasenye ye...mane tau teruje kat gambo je...bile makan lain plak jadiknye...


Wednesday, 24-Dec-2008 03:47 Email | Share | | Bookmark
Special Assignment...

Banyak jugak keje mendeco kite smalam...

Kali ni kite wat keje2 kek sorang...Mr. Chef betul2 x leh tolong....cuti dah tarak, keje pon melambak katenye....so sorang2 le kite dari baka kek sampai sumenye siap....penat tu lain cite...cite yg lagi x best, takde org nak komen or share bagi idea....ape nak buat, layan je ler...

Request dari Lin lagi.....lately Lin mmg banyak bagi kite job...& setiap job yang die bagi mesti something different yang kite mmg eager & excited nak buat...really look forward...even kengkadang tu cam sakit otak nak carik design. . .kali ni Lin nak kan kek hantaran 2kg and cuppies with special wordings also for hantaran....in turquoise blue theme....Lin jugak mintak kite sediakan kotak hantaran yang matching ngan kek & cuppies tu....gali punye gali, kite pikir nak wat design cam gini....harap2 lin suke ye




Cuppies "..KASIH TERCIPTA.." wah so sweet.....



Cuppies pink purple....
Actually ade 2 tuan utk cuppies ni...untuk Sab & Lin jugak....kebetulan request sama for pink purple theme...so share the design ye....Sab...kalo sare design kene turun rege ker???


Happy 8th Birthday Nuin...
Kak Maja kate Nuin suke warna hijau..so mintak kite deco le warna2 ijau lebih skit ...
Nuin hari ni demam kate Kak Maja...sampai muntah2 dalam kete on d way to clinic....Demam nak beso le tu... Kak Maja tak sabo nak bawak balik kek ni..mesti kebah demamnye... ...enjoy the cake ...& cepat sembuh ye...






Friday, 19-Dec-2008 04:30 Email | Share | | Bookmark
Cuppies lagi...

Order dari Lin lagi....

Tema yang lin nak kali ni orange roses & biru turquoise....tq bebanyak ye Lin...







yang ni untuk neber kite...TQ linda....




Friday, 12-Dec-2008 06:38 Email | Share | | Bookmark
Variety of Cakes....

Yuhooo....yeehaa....esok cuti...nak tido...tido...tido.......minggu ni memang penat betui...oder mmg tak putus2 ..alhamdulillah ..rezeli Allah Ta'ala.....bile ade peluang rehat ni mmg nak rehat sungguh2 sebab oder2 utk minggu depan pon dah berator jugak tu...

Mlm tadi kite decor macam2 kek..ade barbie doll, cuppies, & birthday cake jugak....tima kasih banyak2 pada yang oder ye...bagi le komen skit...

Barbie doll ni oder dari Lin..kazen kite..untuk anak sedarenye..Lin ni mmg mak sedare yang baik hati...slalu sponsor kat anak2 sedarenye..kalo time raye sanggup abis beratus utk anak2 sedare je...murah rezeki Lin....harap Lin suke ye...



cuppies2 ni repeat oder dari customer sebelom ni...nak kan design yang sama...TQ ya sudi oder lagi...






Birthday cake ni odered from Devi....my opis mate...Tq Devi for the order...hari ni Devi demam..plan nak buat birthday party esok katanya..tapi tak sure lagi katenye sbb mmg nampak die betul2 tak sihat...cepat2 sihat ye...
Ni le kek utk Racchana Devi....enjoy the cake ya...


Yang ni pulak oder dari Ainul..Blueberry Cheese Cake...utk birthday hubby nye...cake ni favourite kite jugak..mase dok kuarkan dari mould rase cam nak colek je skit.. ..terus mintak Mr. Chef beli cheese ari ni...dah few times gak Ainul repeat oder ngan kite...TQ bebanyak ye dik....


Ini pulak special oder from alicecookies@yahoo.com....mintak kite deliverkan birthday kek untuk adik Rus...so dengan kotak2 skali kene tunjuk...sbb yg mengoder x dapat tengok dari dekat...amacam ok ke Alice?? Riben matching ngan kek tu...tang riben yang mahal tu... ..harap2 ko suke ye...penerimenye mmg suke giler..siap loncat2 kat sini..






Thursday, 11-Dec-2008 00:56 Email | Share | | Bookmark
Barbie Doll Cake

 
 
Barbie Doll cake ni oder dari kawan kazen kite...actually nak kite deliver esok, tapi memandangkan ari ni cuti so customer mintak collect kek ari ni...ok jugak..kalo tak esok kite kene buat 2 barbie doll...customer pulak mintak design macam sample yang dah ada..cume nak tukar ke warna pink...memang menyenangkan keje kite ler....yang peningnye kalo customer kate..u decor le camne2 pon asal cun....memang pening...

kite decor pagi tadi..aman skit ...baby pon nyenyak lagi tido....

ni le hasilnye...harap customer saya ni suka ya...



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net