Zai's Homemade Cakes... 019-288 3083

By: Cakes Lover

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Apr-2009 01:23 Email | Share | | Bookmark
Barbie Cake & Birthday Cake & Cupcakes....







Sunday, 5-Apr-2009 02:37 Email | Share | | Bookmark
Cakes for the week....

Kenape la lately ni rase cam asik je tak nyempat2 nak settlekan sumer2 mende...cam kelam kabut jer idup aku...badan penat semacam....even nak load gambo2 ni pon kite kene stay spi kol 2 pg???
Ape2 pon...meh kite tengok balance kek2 utk first week of April.....bejaye gak aku siapkan sumernya walaupon byk onak dan duri yg harus ku tempuhi...

Kite layan gamba dulu eh...citer2 kendian ler....ni teman nak siap2..nak ke Ipoh plak ni....kan dah kate...idup teman ni tgh kelam kabut...


Ok...kite citer satu2 ye...

Ingat lagi tak kek untuk Sue & Apai sebelom ni?? Sbl ni Sue oder sbg hantaran pertunangan utk tunangnya ..Apai....tapi ikut cerita Sue..kek barbie tu menjadi rebutan di pihak lelaki...pihak pompuan sure la..awai2 lagi dah xde share.. ..so kali ni Sue oder lagi...untuk diri sendiri & kwn2nya yg turut kempunan...takat boleh pandang je ari tu.. ..Sue oder untuk sambut b'day partynya yg ke 23....sumer guests kene ikut tema merah putih pd hr tu....biday girl pon siap tempah gown merah lagi...cayalah..sure happenning b'day celebration tu....tumpang glammer la kek kite.. ..TQ Sue...& Happy Birthday tu U.....



Kek Hhantaran ni oder dari Hazima untuk tunangnya Khairil.. ..katenye nak tema gold, cream & white...
kite rase kali ni tema gold tu cam menepati skit...kan?? tapi kalo lepas2 ni nak dapat balik kaler ni...belom tentu. ...luper dah ratio2nye...
TQ ye Hazima..sudi oder dr akak...harap Hazima puas hati ye...



Yang ini pulak untuk b'day girl..Ain....yang ke 12 tahun....TQ ye mama Ain sudi oder dr Zai...
Ain happy tak dapat kek barbie ni??...



Ini pulak untuk member opis kite ..Erna.. .Happy B'day ye Balqis...Balqis sama umo ngan anak cik Zai..si Nadia tu...tapi Nadia hari2 cium bau butter, badannye pon dah gebu cam kek butter....



Kek ni sebagai hantaran. ..Diana opismate kiter oder untuk somebody...lupa la D...utk cousin u yek...?..D bekenan ngan deco kite sebijik cam ni yg kite deco sbl ni..cuma nak tuka ke warna biru... .
TQ D...dah repeat oder 4 kali rasenye...tq..tq...




Kek utk adik kat opis kite...Niq...katenye nak love warna ijau....issh..ape la simbolik di sebalik love ijau tu...bukan ker slalunye merah...issh..macam2...
kite slalu nyakat nak tulis happy anniversary Katak & Kodok...marah die.. ala...gurau2 jer...jgn le mare...


Kak Pah oder kek ni utk anak sedarenye...dok blakang umah je katenye....kesian...ayah dah xder katenye...cayalah K.pah...seorag mak sedare yg begitu prihatin...dpt byk pahala tau bg anak2 yatim gembira.... ..Tq K.pah....


Untuk my truly regular customer..Zai. ..dari dulu..kini....dan...harap2 selamenye la...
untuk anak kembarnya....skang pon Zai tengah ngidam2 lagi....alhamdulullah rezeki tu....TQ Zai...
issh..cam nyebut name sendiri lak...pelik je rase..









Wednesday, 1-Apr-2009 07:01 Email | Share | | Bookmark
Birthday Cakes

Kek pertama di bulan April....

Kek2 ni untuk kawan2 Lin...

yang purple ni untuk birthday hubbynya..base choc cake...mungkin pertama kali rase kek Zai ni...TQ ye sudi oder kek dari Zai...
jenuh jugak nak completekan kek ni...dah settlekan anyam2 tikar kat keliling tu kite settlekan pulak love yg kat middle tu...berpipe ngan small flowers taw...kebasss tangan...pas tu tarik napas panjang2 sbb nak kene penohkan surface kek tu ngan roses....at last...siap jugak. ..harap2 berpuas hati ya...




Kek cream peach ni pulak basenya butter cake...rasenya repeat oder...betul ye...Tq ye..sudi oder lagi. ..
Pertama kali kite try buat corneli lace pd kek kite...corak yg melingkar2 tu ler...namenye coneli lace. ....slalu gak tengok org lain buat...since customer kita ni kate deco simple2 jer...so kite try ler buat corak cam ni...ok tak?? Tapi... Lin kate dah ade kawannye oder utk deco sebijik gini tapi nak warna purple. ...maknenye cantik ler kot ye...sbb dah ade org lain yg bekenan...
Harap berpuas hati ya...



Lin SMS...katenye kawan2nya sukakan kek2 tu....


Sunday, 29-Mar-2009 15:07 Email | Share | | Bookmark
Choc Cake for Linda....

Choc cake dgn simple deco as requested by Linda. .. ...xde ape2 occassion pon cuma teringin nak mkn choc cake katenya.....

Tq ya Linda....esok mlm kite gi rumah awak ye...kite ade project kannn...sssshhhhh!!!!!



Saturday, 28-Mar-2009 10:45 Email | Share | | Bookmark
Birthday Cake for Ekin & Cupcake Hantaran for Anna

Kek kali ni untuk Ekin lagi. ..tapi Ekin oder on behalf of her aunty....sebelom ni Ekin penah jugak oder kek Barbie dalam taman..untuk kelainan, kali ni nak edible image Barbie aje...

Ekin request nak barbie baju pink dikelilingi dgn pink & white roses katenye...& kali ni nak roses banyak skit...tak puas pandang roses sebelom ni katenye....kite ikutkan aje...asalkan semua suka & puas hati... ...Tq Ekin sudi oder lagi & jadi promoter akak....



Cupcake ni pulak anna oder sebagai hantaran pertunangan cousinnya.....nakkan tema purple & putih...TQ Anna sudi oder ngan akak....




[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net