Zai's Homemade Cakes... 019-288 3083

By: Cakes Lover

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 29-Aug-2008 03:28 Email | Share | Bookmark
Barbie Doll Cake & Cupcakes

Cakes for today...

Kek2 ni di order oleh kawan2 kat opis....TQ ye sbb sudi oder dari kite...kalau puas hati lain kali boleh oder lagi....

Kepada rakan2 yg ada bertanya untuk menempah kek di bulan puasa nanti...kite akan buat announcement kalau tempahan boleh dibuka...buat sementara ni kite kene tutup dulu tempahan kek2 ni untuk memberi laluan kepada pemprosesan biskut raya pulak...

Barbie Doll Cake..Doll 7
Yang ni di oder oleh Rose..teman betekak kite hari hari.... sehari tak betekak ngan Ros rase cam tak kene je...Tapi yang bestnye kami tetap ngam

Rose oder untuk anak sedarenye...nakkan gown pink....harap2 ko puas ati ye Rose....kalo tak..boleh le ajak aku betekak



Cuppies for Diana
Yang ini repeat oder dari Diana...thanx D...& sorry le kite tak dapat nak buatkan logo DNT tu....memang excited nak cuba & experiment..tapi bile pandang2 jam.. ...issh...takut tak boleh bangun plak esok pagi..lain kali k....

Katanye die suke sangat ngan cuppies2 ni....tq lah...



Cuppies for Kak Honey...
Kak Hani first time oder...ok ke??
Katanya die suke sunflower tu...tq ye oder dari Zai...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net