Zai's Homemade Cakes... 019-288 3083

By: Cakes Lover

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Nov-2008 04:12 Email | Share | Bookmark
Cuppies & Cakes for today

 
 
 
 

Penat giler!!! tapi bile nampak sume dah siap, kurang jugak rase penatnye tu....

Banyak jugak mendeco malam tadi....mula pon dah lewat...anak2 tak sehat so kene bagi makan dulu...makan ubat dulu...kene tidokan dulu...baru la mak dapat mulakan kerja mendeco kat dapo....
kerja2 mendeko habis sampai lewat pagi tapi nasib baik Mr. Chef tolong & teman sampai sumenye siap....

kali ni ade special assignment....kene buat cuppies untuk hantaran bertunang...rasa tension jugak sbb customer nak tema hijau..nak roses hijau....kalau roses hijau, daun ijau sure tak cantik...so kite try buat highlight ijau je kat roses tu...bia ujung2 kelopak je yg ijau...nak combine2 buttercream ni pon tension...tak kene gaya combine, tak jadik plak tone 2 colour tu....issh tension...kite add jugak yellow rose buds utk tambahkan seri pd cuppies ni...kotak hantaran pon kite gubah ikut kehendak customer...
pagi ni bile deliver kat customer , katenye...cantik....suka....ok la tuh....

untuk pertunangan adik Kak Hani....tq kak Hani sbb bagi peluang pd Zai utk buat cuppies2 ni...




Oder dr my cousin lagi....tq Lin
Kali ni Lin mintak roses cuppies...yg ni Lin nak jual satu2 kat kengkawan die...katenye sekejap je dah langsai 2 kotak...alhamdulillah....rezeki tu.....rezeki kalau tak dicari, takkan datang begolek depan mate kite ni...kan????






Barbie Doll cake ni pon untuk Lin jugak...malam esok depa sekeluarga nak celebrate b'day one of anak sedare die...Happy B'day Nana....jangan degil2 tau nanti mak rotan..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net