Zai's Homemade Cakes... 019-288 3083

By: Cakes Lover

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 25-May-2009 07:33 Email | Share | Bookmark
Cakes for today - Edible Image

Ade satu kejutan.. ..idak ler suspen maner pon... actually foto cake ni oder dr kawan Mr. Chef...wah!!...Mr Chef dah boleh contribute sale kat kite.. .dah nak setaun kite juai kek...ini ler pertame kali die bawak sale utk kite.. ..dengan sungguh banggenye die bagitau.."...ade kawan abg nak oder kek taw..."...sungguh mengharukan....

tapi mmg lemau. ..ntah brape kali kite kene follow-up ngan die...biler nak dpt softcopy gambo ni...nnt lbt..tak sempat nak oder....slow motion betui... .

tapikan...selagi kite tak buat lagi kek ni..asik jer ugut...kalo die buat kite marah..mesti kite cakap...ok..org taknak buat kek kawan awak. ..biler kek ni sah siap mesti die lege besor.. hehe....tak leh nak ugut2 dah...

Untuk Sharul dan pasangan...happy 2nd anniversary ...semoga cepat dikurniakan cahayamate ye...



Kek foto princess ni pulak oder dari Kak Zu....dari Bernas..TQ Kak Zu.. .Kak Zu request nak roses pink purple & deconya pon request cam tu....tq jugak kat Aisyah...yg jadik orang tengah.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net