Zai's Homemade Cakes... 019-288 3083

By: Cakes Lover

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 28-May-2009 06:53 Email | Share | Bookmark
Cakes & Cupcakes for today..

Kek2 untuk hari ni....

Ramai pulak yg celebrate anniversary ari ni...congratulations all....

Kek ni untuk Sab...member opis kite...setiap oder die mesti nak bunge ros banyak2....kali ni nak tema pinkish2 katenye....menepati tak Sab??...Happy 14th anniversary Sab...semoga berkekalan ke akhir hayat.....



Kek ni untuk Aisyah dari UM....basenya blueberry cheese cake....petame kali plak ade yg mengoder cheese cake tapi nak berdeco dgn bunga2an...kite buatkan jer kalo dah itu permintaannye...aisyah kate die suke ngan combination warna yg die pilih ni..tapi boleh tengok jer dulu...sbb kek ni nak kene bawak balik kg ker Kelantan...uuuuiii..jauh tu....selamat sampai ye bunge ros...hehe

happy anniversary Aisyah & Farid...semoga berbahagie sentiase & kekal hingga ke akhir hayat hendaknya...aminnn...


Kek ni pulak untuk kawan Mr. Chef...wah..Mr. Chef dah boleh bagi kite sale....klakar jer rase...tak penah2 buat sale utk kite..lepas oder skali ari tu terus dpt oder no.2...go Mr. Chef..go!!..haha...
Untuk couple En Rahim & Kak Noli...happy 14th anninersary ye...semoga kekal jodohnya....


Birthday cake untuk Amnah...opismate kite...geng2 Am yg oder untuk surprisekan die...sebelom ni pon Am dah penah oder moist choc cake ngan kite...same jer rasenye tu..hehe...
Happy birthday Am....


Nur dr Enkei oder cuppies lagi...dlm bulan ni jer 3 minggu beturut2 Nur oder cuppies...TQ Nur....kali ni Nur kate mak die nak bawak ke rumah org betunang....suka katenye ngan cuppies2 ni....






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net